GYIK

Bútorainkat a gyártás kővetően, asztalos kollégáink összeszerelik, összerakják majd csomagolásra kerül. Így a bútor összeszerelve kerül kiszállításra a megadott szállítási címre.

A termékeink vásárolhatóak a lakásfelújítás támogatásból.

A speciálisan elhelyezett LED világításnak köszönhetően, tükörbe nézve olyan érzésünk támad mintha a tükör 1 méter mély lenne, ez adja a 3D érzetet.
(Mióta vettem egyet  a fürdőszobába azóta a 9 éves gyerekem örömmel jön fogat mosni esténként(a szerk))
A bútor felfüggesztéséhez speciális… vasalatot biztosítunk amely 250 kg- ig terhelhető.
Festés során a nyers MDF lapot alapos csiszolás után egy alapozó lakkréteggel látják el, ami a farostokat lezárja. Az alapozó rétegre egy köztes fehér színű lakkréteg kerül, amit szintén egy alapos finom csiszolás követ. Azután kerül fel a végső színes vagy fehér fedőlakk. Anti kolás során még egy eltérő színű lakkréteget visznek fel a lapra, amit helyenként visszacsiszolnak. Magas fényű ajtólapok esetében a színes lakkrétegre több réteg magas fényű színtelen, rendkívül kemény lakkot hordanak fel.
Bútorlap: Ez a legáltalánosabb anyag. Elkészítése során finomra őrölt faforgácsot nagy nyomáson összepréselnek és arra egy műanyag fóliát ragasztanak. A teherbírás és a tartósság az anyagvastagság függvénye. A laminált fa forgácslapokat nem csak a préselés, hanem a forgácsokra permetezett műgyanta is összetartja. A felületre magas nyomású speciális hő présben magas hőmérsékleten préselik rá a borítóanyagot. A felvitt anyag maga is többrétegű, amire valamilyen fának a rajzolatát, vagy bármilyen más színt nyomnak. Azonban a tartósságának titka a megfelelő ABS élzárás, ami egy 0,4-3 mm vastagságú élfólia, mely rugalmasságának köszönhetően jó minőségű élzárás valósítható meg, szín azonos módon.
A fürdőszoba egy vizes helyiség, mindenféleképpen figyelni kell érintésvédelmi szabályokra.
A magyar szabványok szerint vizes helyiségben IP44 és e feletti  védettségű lámpákat, kapcsolókat lehet használni.