HB Fürdőszobabútor Kft.

A HB Fürdőszobabútor Kft. – fürdőszoba bútorok gyártója és forgalmazója, egy dinamikusan fejlődő vállalat, amely sikeresen működik a magyar bútorok piacán 2003 óta. A cég fő tevékenysége – fürdőszoba bútorok tervezése és nagykereskedése kiskereskedelmi hálózaton keresztül, a hipermarketek és regionális márkakereskedők hálózatain keresztül.

A fürdőszoba bútorok tervezésénél azt szerettük volna elérni, hogy a különböző anyagi lehetőségű emberek ízlésesen tudják berendezni saját fürdőszobájukat. Aztán jött a szlogen: “Érintsd meg a szépet.”

Az ügyfeleinknek fürdőszoba bútorok széles kinálatát ajánljuk, amely magába foglalja a különböző megjelenésű, tervezésű és a konstruktív termékeket: mosdós szekrényeket, tükröket, tükrös szekrényeket, álló szekrényeket, kiegészítő szekrényeket, gyermek fürdőszoba bútorokat, valamint egyedi tervezésű bútorokat.

A HB Fürdőszobabútor Kft. fürdőszoba bútorok a hazai bútorgyártás szakmai fejlődésének nagy igazolása, akinek sikerült megtörni azt a sztereotípiát, hogy a legjobb fürdőszoba bútorok előállitása és termelése csak külföldön lehetséges. Ennek eredményeként, a bútoraink fő előnyei a megfizethető áron, jó minőségű és eredeti tervezésü kombináció lett.

A HB Fürdőszobabútor Kft. fürdőszoba bútorok jellemzői a minőség, a megbízhatóság, a szépség és a funkcionalitás. Tervezőink kifejlesztettek egy új koncepciót a modern bútorokról. A stilus az, amit kínálunk minden vásárlónknak.

Korszerű berendezéseinknek köszönhetően a fürdőszoba bútoraink nem rosszabbak, mint a külföldi bútorok, mind esztétikai mind minőségi szempontból sem. Mindezek mellett a bútoraink ára sokkal alacsonyabb, mint a külföldi gyártóké.

Figyelembe vesszük a magyar emberek életkörülményeit és rájuk koncentrálunk. Mivel a fürdőszoba túlnyomó többségében kis helyiség, ezért fontos minden talpalatnyi hely. Így a kínált bútoraink különböző szélességben kaphatóak: 30, 45, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 100, 120 cm.

Nagy árukészlet, integrált ellátás, rugalmas fizetési rendszer, tapasztalt és szakképzet munkatársak – mindez teszi a vállalatot nyereséges üzleti partnerré és megbízható fürdőszoba bútorok szállítójává. Mi elsősorban a hosszú távú kölcsönösen előnyös együttműködésre és egyéni hozzáállásra koncentrálunk minden ügyfelünknél.

Kiváló minőségű fürdőszoba bútorok elérhető áron, minőségi szolgáltatás és a tengernyi lehetőség – mi kell egy modern embernek a teljes boldogsághoz?